NAMASTE,

El blog ha agafat un nou cami, un nou color, un nou aroma... els de la India.

Intentarem que des d'on sou ara mateix pogueu viatjar amb nosaltres i sentir l'escalfor d'aquesta gent, la bellesa del seu paissatge, la tendresa de la seva mirada sempre atenta i la magia dels seus somriures...

Benvinguts al Sud de l'India!!!

KALPETA

AMRITA ("LA DONA QUE ABRAÇA")

Aquest som el grup pintoresc que hem anat a abraçar a l'Amrita, un dia inolvidable amb una gent amazzing, com diria la nostra estimada Tonya :)

Amb lo gran que és l'Índia i lo lluny que poden arrivar a viure els seus habitants...
tots vesteixen igual!!!!!!!!!!


La jornada va acabar amb un bon recital de cançons cantades
a ple pulmó en indi, anglès, castellà i català (una cruïlla de cultures, jeje)

En principi teníem pensat fer una visita al Parc Natural de Wayanad, però quan vam arrivar a l'hotel i vam demanar informació... la cosa semblava bastant complicada i CARA!!! (al final acabes pensant en rupies). Ens van comentar que podíem demanar consell als nostres veïens d'habitació que ja hi havien anat.
Quina agradable rebuda!!!!!
La Tonya i en Geen ens an obrir la porta de la seva habitació com si ens estiguéssin esperant!!!!! tot i que ell anava despullat i ella una mica despentinada, jeje.
Al final vam passar amb ells tota l'estada que teníem programada a Kalpeta i vam anar a veure a la Dona de abraça i a abraçar-la!!!! quina admiració que li tenen a aquesta dona!!!
La veritat és que aquesta parella de hippies de texas ens han robat el cor, és un dels millors records que ens enportem, que bonics!!!! els enviem un petó enorme, We love you, Tonya and Geen!!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario